Selecteer een pagina

Weer

De weer-widget laat je het actuele weerbeeld zien op jouw locatie. Zodat je weet of het lekker roeiweer is of niet. Belangrijk: de weer-widget geeft geen weersverwachting, ook niet voor het komende uur.

Mist en slecht zicht

In geval van mist verschijnt ook het aantal meters zicht. Zo kun je een goede inschatting maken of je voldoende zicht hebt om veilig te varen. Vergeet niet dat ook andere schepen jou moeten kunnen zien.

Weerwaarschuwingen

Een weerwaarschuwing van het KNMI, zoals code geel of oranje, betekent meestal dat er niet geroeid kan worden. Vreemd genoeg is River Board een van de weinige ‘weer-apps’ die de weerwaarschuwingen van het KNMI laat zien.

Wanneer het KNMI een weerwaarschuwing afkondigt, verschijnt in de weerwidget een uitroepteken. De kleur geeft de alarmcode aan (code geel, oranje of rood).

Weeralarm KNMI

Bij zeer harde wind en andere bijzondere weersomstandigheden toont River Board de weerwaarschuwingen van het KNMI in de weer widget

Klik of tap op de weer widget voor de volledige tekst van de weerwaarschuwing van het KNMI. Klik eventueel op de link naar de website van het KNMI voor meer informatie over de weerwaarschuwing.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

1 mei 2018